3-gangen keuzemenu €34.50
Voorgerechten €8,95
Carpaccio rolletjes
Rolletjes van ossenhaas gevuld met rucola, truffelmayonaise en Parmezaan
Pasteitje
Bladerdeeg met een lekkere kalfsragout
Escargots
Half dozijn wijngaardslakken uit de oven in heerlijke kruidenboter
Gamba's
Gamba's in hete olie met knoflook en Spaanse peper
Mosselen
Gebakken in kruidenboter
Tomatensoep
Al jarenlang een topper, met een scheutje room en pesto
Hoofdgerechten €23,50
Spareribs
Ribs in een zoete marinade
Biefstuk
Malse biefstuk van de lavagrill met pepersaus
Varkenshaas
Met satésaus of champignonroomsaus
Poisson "Antiboise"
Zachte meervalfilet met tomaat, olijf, knoflook en kappertjes
Poussin
Hele Frans kippetje uit de oven
Linguine Scampi
Pasta met grote garnalen in een romige kerriesaus
Parmigiana
Vegetarisch ovengerecht van aubergine
Cordonbleu
Heerlijk gevuld met kaas en ham en geserveerd met champignonroomsaus
Nagerechten €7,50
Tarte Fine aux pommes
Warm bladerdeeg-appeltaartje geserveerd met vanille-ijs en slagroom
Dame blanche
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Stroopwafel
Hollandse stroopwafel met karamel-ijs en slagroom
Cheesecake "Le Blue"
Cheesecake met een bodem van Bastognekoek en een kersentopping
Kaasplankje
Mix van drie verschillende soorten kaas geserveerd met appelstroop