3-gangen keuzemenu €34.50

Voorgerechten €8,95

Gamba's

Gamba's in hete olie met knoflook en Spaanse peper

Carpaccio rolletjes

Rolletjes van ossenhaas gevuld met rucola, truffelmayonaise en Parmezaan

Salade van tonijn

Gemengde sla met komkommer, tomaat, pijnboompitten en tonijnmayonaise

Tomatensoep

Al jaren lang een topper, met een scheutje room en pesto

Escargots

Half dozijn wijngaardslakken uit de oven in heerlijke kruidenboter

Mosselen

Gebakken in kruidenboter

Hoofdgerechten €23,50

Spareribs

Het heerlijk zoet gemarineerde vlees valt nog net niet van het bot

Biefstuk

Malse biefstuk van de lavasteengrill met pepersaus

Varkenshaas

Met satésaus of roomsaus

Poisson "Antiboise"

Zachte meervalfilet met tomaat, olijf, knoflook en kappertjes

Poussin

Hele Frans kippetje uit de oven

Penne pesto

Verse pesto met pijnboompitten, Parmezaan en room

Parmigiana

Vegetarisch ovengerecht van aubergine, mozzarella, ei, tomaat en Parmezaan

Zalmfilet

Verse zalmfilet van de bakplaat, geserveerd met hollandaisesaus

Nagerechten €7,50

Dame blanche

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

Moelleux au chocolat

Chocoladegebakje met een vloeibare binnenkant en een bol frambozen-ijs

Stroopwafel

Hollandse stroopwafel met karamel-ijs en slagroom

Cheesecake

Cheesecake met een bodem van Bastognekoek en een kersentopping

Appeltaartje

Warm bladerdeeg-appeltaartje geserveerd met vanille-ijs en slagroom

 

À la carte

Lamskoteletten €34,80

Op de grill bereide, malse koteletten van Nieuw-Zeelands Lam

Ossenhaas €34,50

Getrancheerde, malse ossenhaas geserveerd op een bedje van rucola en aceto balsamico

Mixed grill €34,50

Combinatie van gegrilde lamskotelet, varkenshaas, ossenhaas en kipfilet

Gamberoni €34,80

Gegrilde wilde gamba’s – geserveerd met huisgemaakte koude sauzen

Panzeroti funghi €19,80

Vers gevulde pasta met paddenstoelen en truffel, geserveerd in een romige saus op een bedje van rucola