
3-gangen keuzemenu €34.50
Voorgerechten €8,95
Gamba's
Gamba's in hete olie met knoflook en Spaanse peper
Carpaccio rolletjes
Rolletjes van ossenhaas gevuld met rucola, truffelmayonaise en Parmezaan
Salade van tonijn
Gemengde sla met komkommer, tomaat, pijnboompitten en tonijnmayonaise
Tomatensoep
Al jaren lang een topper, met een scheutje room en pesto
Escargots
Half dozijn wijngaardslakken uit de oven in heerlijke kruidenboter
Mosselen
Gebakken in kruidenboter
Hoofdgerechten €23,50
Spareribs
Het heerlijk zoet gemarineerde vlees valt nog net niet van het bot
Biefstuk
Malse biefstuk van de lavasteengrill met pepersaus
Varkenshaas
Met satésaus of roomsaus
Poisson "Antiboise"
Zachte meervalfilet met tomaat, olijf, knoflook en kappertjes
Poussin
Hele Frans kippetje uit de oven
Penne pesto
Verse pesto met pijnboompitten, Parmezaan en room
Parmigiana
Vegetarisch ovengerecht van aubergine, mozzarella, ei, tomaat en Parmezaan
Zalmfilet
Verse zalmfilet van de bakplaat, geserveerd met hollandaisesaus
Nagerechten €7,50
Dame blanche
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Moelleux au chocolat
Chocoladegebakje met een vloeibare binnenkant en een bol frambozen-ijs
Stroopwafel
Hollandse stroopwafel met karamel-ijs en slagroom
Cheesecake
Cheesecake met een bodem van Bastognekoek en een kersentopping
Appeltaartje
Warm bladerdeeg-appeltaartje geserveerd met vanille-ijs en slagroom
À la carte
Lamskoteletten €34,80
Op de grill bereide, malse koteletten van Nieuw-Zeelands Lam
Ossenhaas €34,50
Getrancheerde, malse ossenhaas geserveerd op een bedje van rucola en aceto balsamico
Mixed grill €34,50
Combinatie van gegrilde lamskotelet, varkenshaas, ossenhaas en kipfilet
Gamberoni €34,80
Gegrilde wilde gamba’s – geserveerd met huisgemaakte koude sauzen
Panzeroti funghi €19,80
Vers gevulde pasta met paddenstoelen en truffel, geserveerd in een romige saus op een bedje van rucola