3-gangen keuzemenu €34.50

Voorgerechten €8,95

Carpaccio rolletjes

Rolletjes van ossenhaas gevuld met rucola, truffelmayonaise en Parmezaan

Pasteitje

Bladerdeeg met een lekkere kalfsragout

Escargots

Half dozijn wijngaardslakken uit de oven in heerlijke kruidenboter

Gamba's

Gamba's in hete olie met knoflook en Spaanse peper

Mosselen

Gebakken in kruidenboter

Tomatensoep

Al jarenlang een topper, met een scheutje room en pesto

Hoofdgerechten €23,50

Spareribs

Ribs in een zoete marinade

Biefstuk

Malse biefstuk van de lavagrill met pepersaus

Varkenshaas

Met satésaus of champignonroomsaus

Poisson "Antiboise"

Zachte meervalfilet met tomaat, olijf, knoflook en kappertjes

Poussin

Hele Frans kippetje uit de oven

Linguine Scampi

Pasta met grote garnalen in een romige kerriesaus

Parmigiana

Vegetarisch ovengerecht van aubergine

Cordonbleu

Heerlijk gevuld met kaas en ham en geserveerd met champignonroomsaus

Nagerechten €7,50

Tarte Fine aux pommes

Warm bladerdeeg-appeltaartje geserveerd met vanille-ijs en slagroom

Dame blanche

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

Stroopwafel

Hollandse stroopwafel met karamel-ijs en slagroom

Cheesecake "Le Blue"

Cheesecake met een bodem van Bastognekoek en een kersentopping

Kaasplankje

Mix van drie verschillende soorten kaas geserveerd met appelstroop